www.svmontalt.cat
Dissabte 19 i diumenge 20 de gener, en horari de matí i tarda


Aquest cap de setmana la plaça de l’Església es transformarà en una aldea medieval, amb parades d'artesania i menjar, tallers infantils i propostes lúdiques per a públics de totes les edats i gustos.

Mercat MedievalSant vicenç de Montalt es prepara per acollir una nova edició del Mercat Medieval. Es farà a la plaça de l’Església, aquest cap de setmana del 19 i 20 de gener. Durant aquests dos dies, en horari de matí i tarda, hi haurà activitats adreçades a tots els públics que portaran a aquest espai històric santvicentí l’artesania, les tradicions, els oficis antics, la màgia i la música que sonava ara fa uns segles.

A les nombroses parades artesanes on es vendran objectes de decoració, per a la llar, joguines, bijuteria, complements o productes gastronòmics artesans, s’hi suma la mostra d’oficis que permet conèixer com es treballen encara alguns elements bàsics com el ferro o la fusta, i les activitats que s’han previst per cada jornada.


Dissabte i diumenge, de 10h a 13.30h i de 17h a 21h, es podrà passar l’estona visitant les parades, participant en tallers, escoltant contes o gaudint d’espectacles i cercaviles de carrer.


L’esdeveniment, organitzat per la Regidoria de Cultura i Festes, s'inclou en el programa d'actes de la Festa Major de Sant Vicenç 2019.


Podeu consultar les activitats del Mercat Medieval en aquest document:


Programa Mercat Medieval 2019

Programa Mercat Medieval 2019

Fitxer: MERCAT_MEDIEVAL_2019.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 92,32 kB

Publicat el 17.01.2019