www.svmontalt.cat
La pel·lícula, protagonitzada per Clara Lago, es pot veure a 229 sales de cinema

Rodatge Gente que viene y bah


El passat divendres 18 de gener es va estrenar a 229 sales de cinema la pel·lícula 'Gente que Viene y Bah', rodada majoritàriament a Sant Vicenç de Montalt i d’altres poblacions del Maresme com Argentona, Caldes d’Estrac, Sant Andreu de Llavaneres i Sant Pol de Mar, així com a Barcelona, Garraf, l’Hospitalet i Tossa de Mar.


L’equip de la pel·lícula va aterrar a Sant Vicenç de Montalt l’octubre del 2017 per gravar algunes de les escenes més rellevants a la plaça del Poble i al Casal de Cultura, on van recrear l’Ajuntament del poble natal de la protagonista. Tanmateix, a les pantalles dels cinemes, a més de molts indrets del poble, també podem veure a veïns i veïnes que van participar com a figurants en el rodatge.


'Gente que Viene y Bah', adaptació de la novel·la del mateix títol de Laura Norton, és una comèdia romàntica, dirigida per la guanyadora del Goya, Patrícia Font, i protagonitzada per Clara Lago, Alexandra Jiménez, Carmen Maura, Carlos Cuevas i Alex García entre d’altres.


La pel·lícula explica la història de Bea, una jove arquitecte, que descobreix en la mateixa setmana que el seu promès està amb una altra dona i que ha estat acomiadada de la feina. Sense saber què fer amb la seva vida, la jove decideix tornar al seu poble natal i retrobar-se amb la seva família. Un cop allà haurà d'aprendre a conviure amb els seus tres germans, la seva extravagant mare i un pare més aviat absent. A més, hi ha un misteriós veí que té a tot el municipi dividit.
Cal destacar que, a banda de l’element promocional del municipi, la presència dels equips de producció al municipi es va traduir en un impacte directe en l’economia productiva del poble.

Publicat el 20.01.2019