X
Activitats Carnaval 2020
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
El Centre Cívic El Gorg acull aquest diumenge un espectacle de dansa
L'espectacle començarà a les 19 hores i anirà a càrrec del grup Frisos de l'Associació Catalana de Dansa Lliure


El públic entrarà de manera gratuïta a veure l'espectacle i, una vegada hagi acabat, pagarà per taquilla inversa en funció del que consideri oportú.

Espurnes en Dansa

‘Espurnes en dansa’ es representarà el diumenge, 17 de febrer a les 7 de la tarda, al Centre Cívic El Gorg. L'obra anirà a càrrec del grup Frisos de l'Associació Catalana de Dansa Lliure.

L'espectacle és una continuació del que es va presentar l'any 2015, anomenat ‘Frisos en dansa’, en homenatge a F. Malkovsky, mestre seguidor dels passos d'Isadora Duncan, revolucionària de la dansa de principis del s.XX.

L’activitat comptarà amb un peculiar mètode de cobrament de l'entrada, taquilla inversa. El públic entrarà de manera gratuïta a veure l'espectacle i, una vegada hagi acabat, pagarà en funció del que consideri oportú.

 
‘Espurnes en dansa’ vol donar èmfasi ‘a les flames que mouen el món, a l'amor i a l'energia interna destructora i creativa a la vegada’, segons els impulsors de l'obra. ‘És un camí de complicitats compartides cap a la font de l'alegria, la llum i l'esperança. Les espurnes en moviment es transformen en foc, mar, vent o terra, i ens desvetllen i ens fan créixer, ajudant-nos a retrobar el foc vital que tots portem a dins’, asseguren des de Frisos de l'Associació Catalana de Dansa Lliure.

 
La dansa lliure és una dansa caminada. El peu no és només el contacte amb el sòl, expliquen, sinó la connexió amb l'energia de la terra, que amorteix, impulsa i dona suspensió al moviment. Economia d'esforç, equilibri i harmonia són tres elements característics de la dansa lliure.

Destacar que el grup Frisos està integrat per una colla de dones amateurs que gaudeixen de la dansa i de la música.

L’esdeveniment, organitzat pel grup Frisos de l'Associació Catalana de Dansa Lliure compta amb la col·laboració de  l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt.Cartell espectacle Espurnes en Dansa

Cartell espectacle Espurnes en Dansa

Fitxer: ESPECTACLE_espurnes_en_dansa.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 646,6 kB


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 14.02.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^