www.svmontalt.cat
Es preveu construir uns 50 habitatges de preu assequible, dels quals una quinzena seran de lloguer


Amb aquestes noves promocions, el govern municipal vol facilitar l'accÚs dels ve´ns i les ve´nes a un habitatge assequible, especialment als joves de 18 a 30 anys, que sˇn un 12 % del total de la poblaciˇ.

Habitatge social


Els treballs d'elaboraciˇ del Pla d'Ordenaciˇ UrbanÝstica Municipal (POUM) han posat de manifest la parÓlisi urbanÝstica i els desequilibris existents en l'oferta d'habitatge, majoritÓriament unifamiliar. Davant la creixent demanda d'immobles a un preu assequible, les dificultats per a disposar de s˛l adequat i el llarg termini de tramitaciˇ del POUM, l'Ajuntament de Sant Vicenš tÚ previst aprovar modificacions puntuals del planejament que permetin construir nous habitatges p˙blics; concretament, es preveu que siguin al voltant de 50, dels quals una quinzena seran de lloguer social i la resta, de compra. Es construiran en sectors de s˛l urbÓ situats de forma estratŔgica en diversos punts del municipi: dos a l'entorn del nucli antic i l'Eixample est i els altres dos a la part baixa del poble (vegeu-ne els plÓnols).Habitatge social


La construcciˇ d'aquests habitatges anirÓ acompanyada de nous espais lliures i la urbanitzaciˇ de nous vials. Les noves actuacions tindran l'obligaciˇ de destinar el 30 % del sostre residencial a algun dels rŔgims de protecciˇ establerts per la legislaciˇ vigent. AixÝ mateix, es preveu fer canvis en el planejament actual que permetin la creaciˇ de s˛l per a habitatge de lloguer social.


L'˙ltima promociˇ de 24 habitatges socials que es va fer a Sant Vicenš va ser l'any 1998. Amb aquestes noves promocions, el govern municipal vol facilitar l'accÚs dels ve´ns i les ve´nes a un habitatge assequible, especialment als joves de 18 a 30 anys, que sˇn un 12 % del total de la poblaciˇ.

Publicat el 31.03.2019