X
Suport persones vulnerables
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Sant Vicenç de Montalt presenta un vídeo promocional que servirà de targeta de visita del municipi


L’Ajuntament promou la marca de Sant Vicenç de Montalt, ‘Del mar al Montalt’, amb un vídeo promocional que recull els principals esdeveniments anuals i els principals recursos i atractius que ofereix el municipi.


El vídeo, elaborat per Jordi Solans i patrocinat per l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, fa un repàs al turisme, la cultura, la natura i el medi ambient, el patrimoni, la història, els esports i les festes del poble


El muntatge porta per títol ‘Del mar al Montalt´ i, a més de mostrar unes espectaculars vistes de dron del municipi, també recull els principals esdeveniments festius anuals que són una crida i una font d'interès per a gent d'arreu, i para atenció a l'atractiu turístic que ofereix el poble.


Aquest vídeo vol ser una atractiva carta de presentació de cara al món que serveixi per dinamitzar el sector turístic a Sant Vicenç de Montalt. Per això, l'Ajuntament fa una crida a la complicitat i la implicació de la ciutadania, qui pot contribuir més que totes les accions de promoció difonen el vídeo i compartint-lo a les xarxes socials.


Per poder reunir totes les imatges que val la pena mostrar quan es parla del poble ha calgut un any de rodatge, de manera que els principals i més sonats esdeveniments anuals hi fossin presents.


Un dels llocs on segur el veureu és al web municipal i al Facebook i al Youtube de l'Ajuntament.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 02.04.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^