Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
En marxa la temporada de la piscina municipal
Les persones empadronades al municipi poden gaudir tot l'estiu de la piscina per només 20 euros


Durant tota la temporada l’equipament compta amb personal de socorrisme i salvament titulat.

Consulteu en aquest  ENLLAÇ  la normativa d'ús de la piscina municipal.Piscina Municipal


Enguany, la piscina municipal obrirà els caps de setmana del 8 i 9 i del 15 i 16 de juny, amb portes obertes per a les persones empadronades al municipi. La temporada començarà oficialment el 17 de juny i es tancarà el 15 de setembre amb obertura diària. També hi ha previstes 2 jornades de bany nocturn (de 21 a 00h) durant el mes d’agost, coincidint amb la celebració d’actes de la Festa Major.


L’horari de l’equipament és de 10 a 20 hores de dilluns a divendres i de 10 a 20:30 caps de setmana i festius.


Pel que fa a les tarifes, es mantenen les de l'any passat. Així, l'abonament de temporada, exclusiu per a les persones empadronades al municipi, té un cost de 20 €. A més, també hi ha la possibilitat de comprar tiquet per un dia a 5 €, i tiquets d'ús múltiple, vàlids per a deu entrades, a 40 €.

Els tiquets d'ús múltiple, destinats al públic en general, i els abonaments de temporada, exclusius per a residents, estan a la venda a l'OAC (cal aportar una foto de carnet).  Els  tiquets diaris es compren directament a la piscina.

La piscina també ofereix un servei de lloguer d’hamaques (gandules) al preu de 2 euros.

Els menors de 8 anys poden accedir al recinte de forma gratuïta i els majors de 65 anys, pensionistes i jubilats amb targeta de bonificació del bus urbà vigent també poden accedir-hi a cost zero.

L'abonament de la piscina es pot tramitar en línia  

Amb l’objectiu d’evitar cues innecessàries i donar una millor atenció ciutadana, els abonaments de temporada de la piscina municipal es poden tramitar des del web municipal.

Només caldrà que empleneu aquest  FORMULARI  amb el nom, els cognoms i la data de naixement i adjuntar-hi una fotografia tipus carnet i al dia següent ja el podreu recollir i pagar en efectiu o amb targeta a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (C/ Sant Antoni, 13).

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 02.06.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^