X
Informació sobre les zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Javier Sandoval és investit nou alcalde de Sant Vicenç de Montalt

Nou consistori 2019-2023Javier Sandoval (PSC-CP) és el nou alcalde de Sant Vicenç de Montalt, després que hagi estat escollit avui durant un Ple Extraordinari celebrat a la sala de Sessions de la Casa de la Vila.


Al parlament que ha pronunciat després de jurar el càrrec, el nou alcalde ha subratllat que “Aquest nou Ajuntament ha de poder caminar de manera majoritària cap a un govern on hi hagi recollides totes les sensibilitats i recollits tots els projectes comuns que ens facin millorar i avançar en els nostre benestar col·lectiu”. I ha afegit “Aquest és el meu compromís des de l'Alcaldia, i davant de tots vosaltres m'hi comprometo a fer-ho realitat, amb diàleg, mà estesa i facilitant la governabilitat perquè col·lectivament siguem millors i estiguem orgullosos de ser i de pertànyer a Sant Vicenç de Montalt”. Sandoval també ha avançat que comptarà amb els regidors i regidores que li han donat suport en la investidura per configurar un govern fort.


Consistori 2019-2023El ple d'investidura s'ha iniciat a les 12 del migdia, amb la intervenció de la secretària accidental de la Corporació, Cristina Marín, qui ha fet lectura dels preceptes legals que regulen la sessió de constitució del nou consistori i l'elecció de l´alcalde o alcaldessa. La Mesa d'edat ha estat presidida per Víctor Llasera -el membre de més edat del consistori- i amb Sergi Rabat -l´edil més jove- com a vocal.


A continuació, els regidors i regidores que formaran part del Ple durant aquest mandat 2019-2023 han pres possessió de la seva acta fent la promesa o el jurament al càrrec, en alguns casos utilitzant l'expressió “per imperatiu legal” o bé “per la república catalana”.

Tot seguit, cadascun dels grups municipals representats al Ple han fet ús del seu torn de paraula per confirmar que tots ells presentaven candidat/a a l'alcaldia. I seguidament, s'ha procedit a la votació corresponent. Tots els regidors i regidores han votat de forma nominal i secreta. Javier Sandoval ha estat escollit per majoria absoluta amb 7 vots favorables sobre un total de 13. Sandoval ha rebut els vots del PSC-CP, Cs, 9SV, PP i CUP-AMUNT. Per la seva banda, el candidat de JXSVM-JUNTS, Miquel Àngel Martínez, ha rebut els 4 vots dels seu grup municipal i el candidat de PRIMÀRIES, Sergi Rabat, ha sumat al vot del seu grup el d'ERC – AM.


Consistori 2019-2023Víctor Llasera ha lliurat a Javier Sandoval la vara d'alcalde. A continuació, el nou alcalde ha jurat el càrrec i els representants dels grups municipals han obert una ronda d'intervencions per explicar el sentit del seu vot. La sessió ha finalitzat amb l'alcalde pronunciant el parlament de presa de possessió.Consistori 2019-2023    Consistori 2019-2023

L'acte ha estat seguit per molts ciutadans i ciutadanes que s'han apropat a l'Ajuntament i que han pogut seguir la sessió, bé a la Sala de Sessions o bé gràcies a un circuit tancat de televisió i el dispositiu habilitat al primer pis de l'edifici.


Consistori 2019-2023


Tot seguit, us presentem els tretze regidors i regidores que formaran part del plenari de l'Ajuntament durant el nou mandat 2019-2023:

 • Alcalde: Javier Sandoval (PSC-CP)
 • Regidors/es
  • Miquel Àngel Martínez (JxSVM-JUNTS)
  • Víctor Llasera (JxSVM-JUNTS)
  • Lydia Gerónimo (JxSVM-JUNTS)
  • Sonia Miquel (JxSVM-JUNTS)
  • Robert Subirón (PSC-CP)
  • Cristian Garralaga (PSC-CP)
  • Sergi Rabat (PRIMÀRIES)
  • Laia Sorribes (ERC – AM)
  • Benito Pérez  (Cs)
  • Maria Villalta (9SV)
  • Francisco Guillem (PP)
  • Miquel Rovira (CUP – AMUNT)
OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 15.06.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^