X
Campanya de donació de sang i plasma
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Engrescada, l'espai pels joves a la Festa Major d'Estiu de Sant Vicenç


La Festa Jove L’Engrescada ofererirà el divendres 9 d'agost una Batalla de Gallos i concerts i música en directe fins a la matinada.

Batalla de gallos


El divendres 9 d’agost, el parc dels Germans Gabrielistes estarà ocupat per L’Engrescada, l’espai per a adolescents i joves de la Festa Major d'Estiu. Aquest dia, el parc vibrarà amb la Batalla de Gallos durant la tarda i amb els concerts en directe i la música Dj fins les tres de la matinada.


L’Engrescada començarà l'activitat a les 16 hores amb la Batalla de Gallos, una competició entre rapers per determinar qui rima millor en un ambient d’improvisació, oberta a persones majors de 12 anys que tinguin un mínim de noció de freestyle (improvisació). Els guanyadors/es es repartiran premis per valor de 200 euros.


Amb un límit de 16 participants, les inscripcions es faran a través del correu electrònic: joventut@svmontalt.cat i el termini romandrà obert fins el 2 d’agost.


En aquest ENLLAÇ  trobareu les bases de la competició i  clicant AQUÍ accedireu al full d’inscripció.La Festa Jove continuarà a la nit a l’escenari del parc dels Germans Gabrielistes amb dos concerts en directe, Andana a les 23h i El Senyor Peix a les 00.30h. El Dj David Loop s’ocuparà de baixar el teló de L’Engrescada a partir de les dues de la matinada.


La Festa Jove L’Engrescada ha estat dissenyada i organitzada per l’Espai jove El Cau amb la col·laboració de l’Associació Juvenil Xurra-Beans.
L'Engrescada

L'Engrescada

Fitxer: L_ENGRESCADA_FESTA_JOVE.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 991,71 kB


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 26.07.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^