X
Activitats Carnaval 2020
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Amb Marc Perna arriben les músiques tranquil·les a la Festa Major d'Estiu
Concert de piano deL santvicentí Marc Perna a les 22.30 hores


Amb obres d'Enric Granados i Fréderic Chopin.

Marc Perna


Dimecres 14 d'agost, arriben les músiques tranquil·les de la Festa Major d'Estiu de la mà del santvicentí Marc Perna Sanfeliu que oferirà un concert de piano amb obres d'Enrique Granados i Frédéric Chopin. El concert se celebrarà a les 22.30h al pati porxat de l'Ajuntament.

L'esdeveniment musical és gratuït i l'organitza la Regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt.

Marc Perna Sanfeliu es va iniciar en el món de la música als 6 anys i, a més de ser un virtuós del piano, també toca la guitarra i el clavicèmbal, i li agrada molt cantar. Es va graduar al Royal College of Music amb un Màster en Piano. Anteriorment havia estudiat a l'ESMUC i va ser seleccionat en moltes ocasions per a tocar en importants sales de concerts. El seu potencial artístic, la seva professionalitat i el seu treball li han estat reconeguts amb diversos premis i beques. Des de 2011 ha exercit una carrera professional com a acompanyant i director musical en produccions de teatre musical com Un Cau de Mil Secrets, Aldarulls, Cançons de Nadal o Deu De Veu. Ha estat pianista de la famosa companyia teatral El Musical Més Petit, dirigida per Daniel Angles (Miserables, The Beauty and the Beast, Mamma Mia). Les seves aparicions musicals han estat gravades per emissores de ràdio com Catalunya Música i Rac1. Des del 2012 treballa com a pianista del Teatre Nacional de Catalunya.Consulteu el programa del concert en aquest document:


Concert piano Marc Perna

Concert piano Marc Perna

Fitxer: CARTELL_CONCERT_MARC_PERNA.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 1,1 MB

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 30.07.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^