X
Campanya de donació de sang i plasma
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La guingueta del parc dels Germans Gabrielistes ja està en marxa


Aquesta setmana ha obert portes la guingueta El Mirador que ja dona servei de bar-restaurant al parc dels Germans Gabrielistes.

Guingueta El Mirador


La nova instal·lació, formada per la guingueta i una terrassa amb pèrgola, permetrà que les persones que gaudeixen de l’entorn natural del parc per passejar, participar en els actes que s’hi programin, llegir, jugar amb els infants o fer exercici puguin fer el vermut amb els amics i amigues mentre els nens i nens juguen, prendre un refresc o un cafè i menjar o sopar a la fresca.

La guingueta presta el servei de bar-restaurant en règim de concessió i segons fixen els plecs de clàusules de la licitació haurà de romandre oberta de l’1 de maig al 30 de setembre, cada dia com a mínim de 4 de la tarda a 8 del vespre, sempre que la meteorologia ho permeti.


Així mateix podrà estar oberta de diumenge a dijous, des de les 8h del matí fins a l’1 de la nit, hora límit per deixar de servir, estant permesa l’obertura fins a les 1.30h, en què la instal·lació haurà d’estar tancada.


Els divendres, els  dissabtes i les vigílies de festius, podrà estar oberta des de les 8h fins a les 2.30h de la matinada, hora límit per deixar de servir i  a les 3h, la instal•lació haurà d’estar tancada.


En dates festives assenyalades, com la Revetlla de Sant Joan i en actes organitzats per l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, es podrà ampliar l’horari de tancament de l’activitat, com a màxim fins a les 4h.

La durada del contracte és de 3 anys amb possibilitat d’una pròrroga anual i i el cànon que ha de pagar la concessionària és de 505 euros mensuals.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 02.08.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^