X
Activitats Carnaval 2020
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament treu a concurs l'administració i producció de la ràdio municipal
El termini per a la presentació de propostes finalitza el 27 d'agost

Ràdio SantViL’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha obert el procés de licitació per adjudicar la producció d'espais i programes de l'emissora de radio municipal, amb el nom comercial de Ràdio Santvi, i l'administració de les tasques diàries operatives de funcionament, sota gestió directa de l'Ajuntament. El servei inclou la conducció, locució, redacció i guionatge dels programes, així com la gestió de la publicitat i patrocinis.


La programació pròpia de Ràdio Santvi suposa una dedicació mínima de 6 hores diàries, i inclou informatius (50%), programes esportius (15%), culturals (25%) i espais d’entreteniment (10%).


El pressupost base de licitació és de 80.000€  (sense IVA) per un contracte d’un any, amb una possible pròrroga d’un altre any. El termini per presentar ofertes finalitza el 27 d’agost.


L’òrgan de contractació tindrà en compte com a criteris de valoració l’oferta econòmica (fins a 90 punts) i l’increment de les hores de producció pròpia (fins a 10 punts).Podeu consultar els plecs de clàusules i tota la informació relativa a la licitació en aquest ENLLAÇ

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 06.08.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^