Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
En marxa les obres de remodelació del carrer Major
Mentre s'allarguin els treballs el carrer Major romandrà tancat al trànsit


Una nova ordenació urbanística al nucli històric permetrà eliminar-ne les barreres arquitectòniques i millorar l’accessibilitat amb una plataforma única al carrer Major.

Obres carrer Major


L’Ajuntament destinarà 113.498 euros a les obres de millora de la mobilitat al carrer Major. L’objectiu és garantir la convivència entre vehicles i vianants, amb una plataforma única que permetrà eliminar les  barreres arquitectòniques i pacificar el trànsit rodat, limitant la velocitat de circulació a 20 km/h.


Les obres, a càrrec de l’empresa Asfaltos Barcino, S.L., s’iniciaran el dilluns, 26 d’agost, i tindran una durada aproximada d’un mes i mig.

AFECTACIONS DE TRÀNSIT

Mentre s’allarguin els treballs el carrer Major quedarà tallat al trànsit i els carrers de la Mongia, Sant Josep i de Baix (tram del pont de l’estanc i fins carrer Josep Brunet) tindran doble sentit de circulació.Cal destacar que la primera pavimentació d’aquest vial es remunta a 42 anys enrere i des de llavors la capa de trànsit només ha estat renovada un parell de vegades.


Les obres consistiran en l’ordenació del carrer amb dues bandes per a vianants més amples que les actuals i espai per a aparcament només al costat oest. També és previst treure’n els arbres existents i reposar-ne de nous, deixant prou espai a la zona de vianants per a poder col·locar-hi bancs i altres elements del mobiliari urbà com papereres i jardineres.


Tanmateix, Asfaltos Barcino, S.L., es farà càrrec de diverses obres de millorat com el soterrament dels serveis de B.T., telefonia i fibra òptica, la instal·lació de dos rètols d’acer al paviment amb el nom del carrer i de 4 tapes d’escocell amb les lletres SVM i d’un banc de fusta.La urbanització del carrer Major és només la primera fase d’un projecte més ampli que inclou també convertir en plataforma única el carrer Sant Antoni. Aquests dos vials, units per la plaça del Poble, són molt transitats perquè connecten equipaments com el de la Policia Local, el consultori mèdic o l’Espai Jove, a més d’enllaçar altres vies bàsiques.  

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 13.08.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^