X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Diumenge, El Pot Petit i una banda tribut a Peret i Moncho ompliran de música el parc dels Germans Gabrielistes
Entrada gratuïta als dos concerts


Sessió doble de concert amb les cançons del grup El Pot Petit a les 19h i les versions dels reis de la rumba catalana i del bolero a les 22.30h. Entre concert i concert, podreu sopar a la fresca per 6 euros a la guingueta del parc.

El Pot Petit



La companyia El Pot Petit
visita per Festa Major d’Estiu la nostra vila. En concret, actuaran el diumenge 18, a les 19h, al parc dels Germans Gabrielistes. No és el primer cop que actuen a Sant Vicenç, ja que el passat gener en el marc de la Festa Major d’Hivern van venir a actuar al Centre Cívic El Gorg amb tot l’aforament cobert.

Els integrants del grup d’animació El Pot Petit ens faran ballar i cantar i ens arrencaran rialles. Això és el que passa en els espectacles d’El Pot Petit, un grup que ja és tot un clàssic de la música per a públics familiars a Catalunya i que ha introduït cançons com Els pirates, El lleó vergonyós, El cuc poruc i El rock de la formiga en centenars de llars de tot el país. La Jana i en Pau es fan acompanyar per tretze músics a l’escenari i, les seves cançons, sonen com mai les hem sentit abans. 600 concerts, 15.000 còpies venudes dels seus tres discos i milions de visualitzacions al seu canal de YouTube els avalen. Vine al parc, obre en família el pot petit... i ho recordaràs per sempre!



Peret Moncho



I després d’una petita pausa per sopar i reposar forces, la rumba catalana es convertirà en la protagonista del segon concert del dia. A partir de les 22.30h, pujarà a l’escenari una banda integrada per familiars de Peret i Moncho que acompanyats d’altres músics i cantants de reconeguda trajectòria faran versions dels temes més populars dels reis de la rumba i del bolero.


Emilio Calabuch, “La Payoya”, el “Tio Joanet” , Antoni-Olaf Sabater, Rafael Salazar, Diego Cortés, Pep Pérez Cucurella i Yumitus ens convidaran a reviure amb sabor de rumba catalana els grans èxits de Peret i de Moncho, amb un repertori en què el públic coneixerà la majoria de temes.

SOPAR A LA FRESCA

I entre concert i concert, podreu sopar a la fresca per 6 euros a la guingueta del parc. El menú consisteix en botifarra, pa amb tomàquet, escalivada i beguda (cervesa o refresc) i els tiquets estan a la venda a la mateixa guingueta.


L’entrada als dos concerts és gratuïta. Us hi esperem!



Músiques al parc

Músiques al parc

Fitxer: MUSIQUES_AL_PARC_WEB.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 786.43 kB


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 13.08.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^