X
Concerts Festa Major SVM 2020
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Comiat a la Brigada Jove 2019

Brigada jove 2019

Aquest matí ha tingut lloc l’acte de cloenda de la Brigada Jove 2019. Des del 8 de juliol i fins avui, 6 de setembre, 5 joves santvicentins d’entre setze i vint-i-tres anys han participat en el projecte treballant amb la Brigada Municipal per tal de millorar el manteniment del poble i els seus carrers.


El projecte de la Brigada Jove pretén englobar tres objectius principals basats en aprendre habilitats i competències sociolaborals bàsiques, desenvolupar un treball comunitari,  afavorir la cohesió social i la participació juvenil, mitjançant la implicació dels joves en la millora del seu poble.


En el projecte també s’han fet formacions específiques i sobre riscos laborals. A més, s’ha portat a terme una tasca de seguiment tutoritzat per tal d'assegurar l'aprofitament formatiu del projecte i el creixement personal de cada jove.


Durant l’acte de comiat, l’alcalde, Javier Sandoval, ha agraït als joves la seva implicació i la molta i molt bona feina feta, alhora que ha destacat que ‘aquest projecte apropa els joves a l’Ajuntament i al seu funcionament diari, ja que aprenen a valorar la feina que hi ha per mantenir el poble net i endreçat, i aquest pot ser un motiu perquè contribueixin a millorar-lo i respectar-lo’.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 06.09.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^