Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament trasllada gran part dels serveis al Casal de Cultura
Les feines de trasllat es realitzaran el dijous 3 i el divendres 4 d'octubre


La nova organització ha de tenir poca repercussió en els ciutadans, ja que es manté l’horari d’atenció al públic i la nova ubicació es troba a menys de 100 metres de l’Ajuntament.

Casal de Cultura


La gran majoria de serveis de l'Ajuntament, com Urbanisme i Serveis Tècnics, Medi Ambient, Obres i Serveis, l’Oficina Local d’Habitatge, Ensenyament, Sanitat, Salut Pública i Consum, Gestió Energètica, Tresoreria, Intervenció i Recursos Humans, s’oferiran a partir de dilluns vinent a la primera planta del Casal de Cultura (Pl. del Poble, 6). Aquests serveis, ubicats ara a la primera i segona planta de l'Ajuntament, es traslladaran durant el dijous 3 i el divendres 4 d’octubre per alliberar els espais de la Casa de la Vila, on en breu es portaran a terme unes obres de rehabilitació de  la coberta de l’edifici que presenta problemes estructurals.


IMPORTANT: A causa de les feines de trasllat, els serveis afectats deixaran de prestar temporalment atenció a la ciutadania els dies 3 i 4 d’octubre.


D’altra banda, l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), els departaments de Comunicació i Informàtica, l’Alcaldia, la Secretaria Municipal, el Jutjat de Pau/Registre Civil i l’Oficina de Recaptació i Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona es mantindran a la planta baixa de l’edifici de l’Ajuntament mentre es portin a terme les reformes.


Recordar que a mitjans de setembre, ja es va fer un primer trasllat de serveis cap al Casal de Cultura, on a la segona planta ja hi ha instal·lades les oficines de Cultura, Promoció Econòmica i Ocupació, Comerç, Turisme i Participació Ciutadana. En el cas d’aquests serveis, el trasllat és de caràcter definitiu i un cop finalitzades les obres a l’edifici de l’Ajuntament continuaran ubicats al Casal de Cultura.


Tot i aquests canvis, la nova organització ha de tenir poca repercussió en els ciutadans, ja que es manté l’horari d’atenció al públic i la nova ubicació es troba a menys de 100 metres de l’Ajuntament.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 01.10.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^