X
Informació sobre les zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'alcalde signa el contracte per a la implantació d'un caixer automàtic al local municipal del Sorli Sport


Amb aquesta iniciativa, l'Ajuntament demostra una vegada més el seu compromís i treball per garantir a tota la població l'accés als serveis bàsics, millorant així mateix la qualitat de vida dels veïns i veïnes de Sant Vicenç de Montalt.

Signatura contracte caixerAhir dijous al matí, l’alcalde de Sant Vicenç de Montalt, Javier Sandoval, i els representants del Banc de Sabadell van signar el contracte mitjançant el qual durant quatre anys se cedeix un espai al local municipal ubicat als baixos de l’edifici Sorli Sport (carrer Pica d'Estats, 6) perquè l’entitat bancària instal·li un caixer automàtic. 


Tot i que les converses amb el banc de Sabadell per a la implantació d’aquest nou servei es va iniciar el passat mes de febrer, la signatura del contracte s’ha vist endarrerida per assumptes interns de l’entitat, que han provocat l’alentiment del procediment administratiu.


La previsió és que un cop arribin els material necessaris, la Brigada Municipal de Serveis realitzi les tasques de tancament i condicionament de l’espai perquè, tot seguit, el Banc de Sabadell pugui instal·lar finalment el caixer automàtic, un servei bàsic que ha estat llargament demandat pels veïns i veïnes de la façana litoral del municipi.
Signatura contracte caixer
L’esperit d’aquest nou servei és ajudar la població, acostant aquestes petites oficines que són ara els caixers a tot tipus de gent, que de pas també podrà obtenir diners en efectiu que és el sentit tradicional que fins fa ben poc tenien els caixers automàtics. De fet, actualment els caixers permeten realitzar el 99% de les operacions que es podrien efectuar des de qualsevol oficina com ingressos, reintegraments i transferències, entre d'altres.


L’objectiu és que la ciutadania, sobretot la gent gran que té més dificultats per desplaçar-se, ho tingui més fàcil i no hagi de pujar al centre del poble o anar a d’altres municipis per realitzar moltes de les gestions que es necessiten en el dia a dia.


Amb aquesta iniciativa, l'Ajuntament demostra una vegada més el seu compromís i treball per garantir a tota la població l'accés als serveis bàsics, millorant així mateix la qualitat de vida dels veïns i veïnes de Sant Vicenç de Montalt.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 04.10.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^