X
Informació sobre les zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
En marxa les obres  per donar continuïtat a un tram de la vorera del carrer Sant Antoni
Els treballs s'iniciaran el dia 17 d'octubre i s'allargaran 3 setmanes aproximadament


La ciutadania va decidir habilitar camins segurs i sense barreres arquitectòniques que connectin el nucli històric amb la zona marítima amb els 30.000 euros del Pressupost Participatiu 2019.

Vorera carrer Sant Antoni


L'Ajuntament comença demà dijous 17 d’octubre els treballs per donar continuïtat al tram de vorera del carrer Sant Antoni, entre els carrers de l’Església i de Can Rams. L'objectiu d'aquesta actuació és millorar l’accessibilitat i facilitar la mobilitat segura dels vianants en aquesta via, així com els desplaçaments entre el nucli històric i la zona marítima.


L’actuació consistirà en reduir l’amplada de la calçada d’aquest tram per igualar-la a la resta de la via, d’aquesta manera s’aconseguirà incorporar una vorera inexistent fins ara, per donar-li la continuïtat fins a connectar amb la vorera del carrer de Can Rams.


Les obres les realitza l’empresa Construccions Fertres SL, tenen un pressupost de 29.612,94€ i és previst que s’allarguin 3 setmanes aproximadament.


Afectacions de trànsit

Els treballs produiran afectacions de trànsit al carrer Sant Antoni. A partir del dia 17 d’octubre i mentre s’allarguin les obres la circulació quedarà tallada a la calçada ascendent (sentit mar-muntanya) del tram entre els carrers de Can Rams i de l’Església.


Recordar que aquesta actuació va resultar escollida per la ciutadania en el marc d’un procés participatiu. Com en anys anteriors, l’Ajuntament va deixar que fossin els propis santvicentins i santvicentines els qui decidissin en què volien invertir 30.000 euros del pressupost municipal. Un total de 238 persones van participar en les votacions. En aquesta ocasió es van presentar 9 propostes, i la guanyadora amb 69 vots, va estar la d’habilitar camins segurs i sense barreres arquitectòniques que connectin el nucli antic amb la zona marítima.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 16.10.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^