X
Informació sobre les zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Agenda
Dimarts, 25 de setembre de 2007  -  2/4 de 8 tarda
La II Mostra d´Entitats escalfa motors
Després de l´èxit de participació, assolit en la 1a edició de la Mostra d´Entitats que es va celebrar la passada primavera, l´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt torna a emplaçar a les entitats de la vila per tal de donar continuïtat a un esdeveniment que, a més de consolidar el teixit associatiu, acosta les entitats i la tasca que desenvolupen diàriament a tota la ciutadania.

Per aquest motiu, s´ha convocat la primera reunió de preparació de la que serà la II Mostra d´Entitats de Sant Vicenç de Montalt. La cita, a la que estan convidades totes les entitats de la vila, serà el proper dimarts, 25 de setembre, a les 19.30h al Centre Cívic El Gorg.

Podeu confirmar la vostra assistència a través del telèfon 937.914.718 o al correu electrònic participacio@svmontalt.cat


Els temes a tractar en el decurs de la reunió seran els següents:
  1. Avaluació de la I Mostra d´Entitats
  2. Data de la II Mostra d´Entitats
  3. Qüestions organitzatives
  4. Precs i preguntes

Organitzar un esdeveniment com la Mostra d´Entitats no és gens fàcil i comporta que tots els agents que la fan possible sumin esforços per tal que l´engranatge funcioni amb precisió. Així, l´Ajuntament, a través de la Regidoria de Participació Ciutadana, s´ha d´ocupar de coordinar les entitats i conduir la logística amb el suport d´altres regidories i serveis com ara la Policia Local o la Brigada Municipal.

Però, sense cap mena de dubte, la força d´aquest esdeveniment la farà el gruix d´entitats del nostre poble que són convidades a col·laborar activament, tant a l´hora d´organitzar-la com després quan s´hagin de desenvolupar les activitats programades. Per tant, des de l´Ajuntament us encoratgem a treballar plegats perquè la II Mostra d´Entitats assoleixi el millors dels èxits: la participació!


Lloc: Centre Cívic El Gorg
Ho organitza: Regidoria de Participació Ciutadana
OAC DE L'AJUNTAMENT
Informació relacionada
Dimecres, 12 de desembre de 2007
Presentació de plats
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^