Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt fa un reconeixement a set agents de la Policia Local


La Regidoria de Governació impulsa aquest acte d’agraïment i felicitació, que es va fer per primera vegada ahir dimecres 23 d’octubre a la sala de plens.

Reconeixements Policia LocalL’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt  ha celebrat un acte de reconeixement a la tasca de set agents de la Policia Local per la seva implicació cívica, demostrada en situacions de perill per a terceres persones a les quals es van haver d’afrontar els passats mesos d’agost i setembre.  L’acte, organitzat per primera vegada i impulsat per la Regidoria de Governació, es va fer ahir dimecres 23 d’octubre  a la sala de plens de l’Ajuntament . L’alcalde, Javier Sandoval, va presidir la cerimònia acompanyat pel regidor de Governació, Francesc Guillem, i el cap de la Policia Local, Josep Bellonch.


L’alcalde va recordar  “que la Policia Local és una peça fonamental del sistema de convivència i del projecte de poble amb les persones com a centre d’atenció; amb esforços des de l’Ajuntament i dels agents en el compliment del seu deure, amb un compromís professional i de servei públic de qualitat i proper a la ciutadania". Sandoval també va destacar dos circumstàncies, d’una banda, la presència de dues dones entre els agents que van rebre el reconeixement i, d’una altra banda, el fet que dels set agents homenatjats, quatre són veterans que porten molts anys de servei al municipi i tres són agents novells que s’han incorporat recentment a la plantilla, la qual cosa posa de manifest la bona integració i coordinació dels membres del cos.


“Amb aquest reconeixement públic, des de l’Ajuntament volem posar èmfasi en la tasca imprescindible i de primer nivell que duu a terme la nostra Policia Local, demostrant una gran professionalitat i una implicació amb la ciutadania, que de vegades és crucial per resoldre favorablement situacions de perill per a les persones”, va afirmar el regidor de Governació, Francesc Guillem. El regidor també va agraïr la tasca del cos policial i va encoratjar els i les agents a continuar treballant amb el mateix compromís per garantir la seguretat i el benestar dels veIns i veïnes del municipi.

 
Reconeixements Policia LocalLes accions policials reconegudes han estat dos: pel cas de la detenció “in fraganti” de dos lladres que havien comés un robatori en un domicili, i per una intervenció de reanimació que va aconseguir salvar la vida d’una petita que havia patit un ofegament en caure a una piscina particular.


A tots els homenatjats se’ls va fer entrega d’un diploma. Alguns familiars van voler acompanyar els homenatjats i les homenatjades  en un reconeixement que pretén posar en valor tasques que poden passar desapercebudes al conjunt de la població tot i la seva rellevància cap a la seguretat de les persones.Els/les agents que van rebre el reconeixements són: Juan Manuel Marini, Francisco José Sánchez, Rafael Montañés, Lorena Ruiz, José Farelo, Andrea Román i Adrià Gálvez.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 24.10.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^