Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Av. Toni Sors acull activitats familiars gratuïtes els dissabtes 18 i 25 de gener
Les activitats  Titeretú i el Laberint gegant van dirigides a públics de totes les edats

Titeretú


Dins dels actes programats amb motiu de la Festa Major de Sant Vicenç 2020, la Regidoria de Joventut, mitjançant l'Espai Jove El Cau i amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura i Festes, ha programat dues activitats gratuïtes per a tota la família. Els dissabtes 18 i 25 de gener, de 10 a 13h, l’Av Toni Sors es transformarà en un laberint gegant i la visitaran titelles gegants.


Dissabte 18 de gener, tindrem l’activitat Titeretú amb 5 mans gegants de titellaire construïdes amb fusta i ferro amb les seves entranyes de mecànica bàsica a la vista. El púbic deixarà de ser un simple espectador per convertir-se en el protagonista de la història: el titella! Utilitzant el cos com a única eina, els participants resoldran jocs d'equilibri, precisió i coordinació.


El LaberintDissabte 25 de gener, ens espera el Laberint gegant, una experiència col·lectiva per a totes les edats, capaç de transformar un espai quotidià en una trobada lúdica. Una insòlita xarxa de parets transparents, passadissos franquejats per enigmàtiques portes on el que saps i el que fas crearà el teu propi camí. Una instal·lació de gran format que planteja el més excitant repte atemporal.


Les activitats són gratuïtes i van a càrrec de la Cia. Itinerània.OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 15.01.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^