X
Informació sobre les zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La II Mostra d´Entitats de Sant Vicenç ja té data
La 2a edició de la Mostra d´Entitats de Sant Vicenç de Montalt es celebrarà el 18 de maig de 2008. Aquesta va resultar la data escollida  pels participants de la reunió celebrada al Centre Cívic El Gorg el passat 25 de setembre, amb l´objectiu de començar a planificar els aspectes organitzatius de la propera Mostra d´Entitats.

A la trobada, convocada per la Regidoria de Participació Ciutadana, van assistir, d´una banda, representants de les diferents àrees i serveis de l´Ajuntament implicades en l´organització i logística de la Mostra, i d´altra, representants de les entitats i associacions de la vila.

La reunió també va servir per establir el lloc i franja horària de celebració de la Mostra d´Entitats ´08. Així l´Avinguda Toni Sors serà l´escenari que acollirà els diferents estands, tot i que, s´han previst d´altres ubicacions complementàries per dur a terme demostracions i/o espectacles, com el gimnàs o la pista dura del Pavelló Toni Sors i el Centre Cívic El Gorg. Pel que fa a l´horari, la Mostra començarà a les 10 del matí i clourà a les 8 dels vespre.

En el decurs de la reunió, les entitats van fer algunes aportacions que representaran una novetat en relació a l´edició de l´any passat. Així, en properes reunions, s´estudiaran les dues propostes que es van plantejar, d´una banda la gestió d´un Dinar Solidari i, d´altra, la gestió del Bar de la Mostra.

AQUÍ  TROBAREU L'ACTA DE LA REUNIÓ

La Regidoria de Participació Ciutadana ha fet arribar tant als representants de les entitat i associacions de la vila com als responsables de les diferents àrees i serveis de l´Ajuntament, una FITXA DE NECESSITATS , amb l´objectiu que l´emplenin amb les dades relatives al tipus d´activitat que oferiran durant la Trobada així com les seves necessitats en quant a material i logística. Pel tal d´acomplir amb el calendari previst, cal que la fitxa sigui retornada a la Regidoria de Participació Ciutadana abans del proper 5 de novembre.
OAC DE L'AJUNTAMENT
Informació relacionada
Dimecres, 12 de desembre de 2007
Presentació de plats
Publicat el 02.10.2007
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^