X
Suport teixit productiu local
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Tot a punt per viure el Carnaval més innovador i participatiu
Divendres a la tarda, les rues escolars ompliran de color i festa els carrers


Es recuperen els concursos de disfresses i hi haurà activitats diferenciades pels infants, els joves i el públic adult.

Carnestoltes bressola

Sota la influència del rei Carnestoltes, el Centre Cívic El Gorg s’omplirà de disbauxa els dies 21 i 22 de febrer. La gran novetat serà la recuperació dels concursos de disfresses infantil i per a adults amb tres categories: individual, parelles i comparsa. Les inscripcions es faran el mateix dissabte dia 22.


Altra de les novetats destacades és la celebració de tres festes diferenciades segons el tipus de públic, infantil-familiar, jove i adult, amb l’objectiu d'ampliar-ne la participació ciutadana.
Carnaval Jove

Les propostes del Carnaval de Sant Vicenç de Montalt començaran el divendres 21 de febrer amb una Sessió DJ amb Edgar Manchado i Hector Ortega, de Flaix FM, destinada al jovent que arrencarà a les 11 de la nit. 


IMPORTANT: per accedir al recinte on se celebrarà la Festa Jove de Carnaval (Centre Cívic El Gorg) els menors de 16 anys han de portar una autorització del pare/mare/tutor/a/ representant legal. Als menor de 16 anys que accedeixein al recinte amb autorització se'ls hi lliurarà una polsera identificativa. Descarregue-vos l'autorització en aquest  ENLLAÇDissabte dia 22, les activitats s’iniciaran amb la festa infantil que començarà a les 17.30h. Hi haurà berenar, concurs de disfresses i seguidament actuació de Karaokes Kids amb un espectacle d’animació pensat per al més petits que ens farà viatjar en el temps per salvar al futur.


Consulteu en aquest  ENLLAÇ les bases del concurs de disfresses infantil.
La festa grossa començarà a partir de les 22.30 h amb els concurs de disfresses per adults i els Tarzan Boys que s’ocuparan de fer-nos ballar a la jungla amb versions de música festiva.


En aquest  ENLLAÇ  trobareu les bases del concurs de disfresses per adults.

A més, per acabar d’arrodonir la celebració del Carnaval, el divendres dia 21 se celebraran les rues de Carnaval de les escoles. N'hi haurà dues; una organitzada per l’Escola Sant Jordi i l’Escola Bressol Municipal Els Garrofers i les seves respectives AMPA, que sortirà del C/ Escoles i recorrerà els carrers del nucli antic, i una altra, ideada per l'Escola Sot del Camp i la seva AFA, que iniciarà el recorregut des del camí del Padró i entrarà al parc dels Germans Gabrielistes. Les rues escolars començaran a les 3 de la tarda i estaran animades per batucades.Consulteu el programa del carnaval 2020 en aquest PDF:


Programa Carnaval 2020

Programa Carnaval 2020

Fitxer: carnaval_2020.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 1,54 MB


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 05.02.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^