X
Suport teixit productiu local
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Fins al 6 de març es pot sol·licitar un dels 8 horts municipals vacants


L'Ajuntament de Sant Vicenç obre el període d'inscripció del 10 de febrer al 6 de març per tal que les persones interessades puguin sol·licitar un hort lúdic municipal. En total hi ha vacants 8 parcel·les. En concret, les corresponents als horts 2, 4, 12, 15, 17, 19, 22 i 23.

Horts Municipals

Els horts lúdics es troben ubicats a les feixes del parc dels Germans Gabrielistes i són propietat del consistori que els cedeix als santvicentins i santvicentines perquè utilitzin aquests espais per cultivar verdures, hortalisses o flors per a consum propi durant un termini de tres anys. A tots els horts, hi ha instal·lats un punt d'aigua de rec, un armari per guardar-hi les eines i un compostador.

Els requisits per poder demanar els horts urbans són, entre d'altres: estar empadronat al municipi de Sant Vicenç amb una antiguitat mínima de sis mesos i estar en condicions físiques que permetin la realització de les tasques pròpies del cultiu.

Les sol·licituds s'han de presentar entre el 10 de febrer i el 6 de març i caldrà aportar:

  • DNI
  • Fotografia mida carnet
  • Un informe mèdic, que acrediti la capacitat per a poder desenvolupar les tasques de cultiu.

El sorteig per a l'adjudicació dels horts entre els sol·licitants se celebrarà el dia 11 de març a les 12 del migdia a la Sala de Sessions de l'Ajuntament.

En el cas que el número de sol·licituds superi el número d'horts disponibles, s'obrirà una llista d'espera per tal d'anar cobrint les vacants que es puguin anar produint.

 

Reglament horts lúdics municipals Anunci licitació horts urbans

Anunci licitació horts urbans

Fitxer: ANUNCI_LICITACIO_HORTS_MUNICIPALS.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 198,83 kB
OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 07.02.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^