X
Suport teixit productiu local
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Oberta una nova convocatòria per proveir una plaça d'arquitecte municipal a l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt
Termini de presentació de sol·licituds: fins al 9 de març de 2020


Cliqueu en aquest  ENLLAÇ  per consultar tota la informació relativa a la convocatòria.  

Planols


L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha obert una nova convocatòria per proveir en propietat una plaça d’arquitecte municipal. El termini de presentació de sol•licituds s’obrirà un cop publicat l’anunci al DOGC.


El procés selectiu ha de servir per proveir una plaça d’arquitecte de l’Escala d’Administració Especial, Grup A1, en règim funcionarial, mitjançant el sistema de concurs oposició. El mateix procés, tal com indiquen les base, servirà per crear una borsa de treball per efectuar nomenaments amb caràcter temporal per cobrir vacants o realitzar substitucions i altres incidències que se’n derivin de la plaça convocada. La vigència de la borsa de treball serà de 3 anys.


Entre les funcions genèriques del lloc de treball a proveir hi ha la de supervisar, informar i assessorar tota activitat urbanística pel que fa a planejament, gestió i disciplina urbanística en el municipi; supervisar l’execució de l’activitat urbanística i elaborar informes tècnics i projectes d’obres municipals. També ha de proposar obres, reformes i programar actuacions; assessorar, des d’un punt de vista tècnic, les decisions polítiques que es prenen al seu àmbit i fer els informes dels certificats de qualificació urbanística, entre altres.


Les sol·licituds per prendre part a les proves d’accés s’adreçaran al Registre General o en la forma establerta en l’article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques (LPACAP). Els aspirants hauran de superar les proves fixades a les bases que es poden consultar a la web de l’Ajuntament. Els aspirants que no hagin estat seleccionats però que hagin superat el procés selectiu, restaran en llista d’espera amb ordre d’expectativa segons puntuació, per cobrir possibles vacants o substitucions.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 14.02.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^