X
Suport teixit productiu local
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
En marxa les obres de rehabilitació de la teulada de l'Ajuntament
El projecte té un pressupost de  199.392,11 euros i es preveu finalitzar en quatre mesos


A causa de les obres, gran part dels serveis municipals ubicats a la primera i segona planta de l’Ajuntament van ser traslladats de forma provisional a les dependències municipals del Casal de Cultura (Pl. del Poble, 6).

Actualment, a la Casa Consistorial trobareu els següents serveis: l'Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), els departaments de Comunicació i Informàtica, l’Alcaldia, la Secretaria Municipal, el despatx de l'Oposició, el Jutjat de Pau/Registre Civil i l’Oficina de Recaptació i Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona.


Casa de la Vila

L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt posarà en marxa aquest dilluns, 17 de febrer, les obres del projecte de substitució de la coberta i adaptació de la segona planta de la Casa Consistorial.


Es tracta d'una actuació que permetrà renovar íntegrament la teulada de l'immoble malmesa per l'acció de tèrmits i altres patologies que han deteriorat una bona part de l'estructura que la sustenta. Aquest deteriorament va requerir l'apuntalament d'algunes bigues a la segona  planta ocupada pel departament d’Urbanisme, Obres i Serveis i Medi Ambient.


El projecte de reparació de la teulada i adequació de la segona planta té un pressupost de 199.392,11 € que es finançaran en part amb una subvenció de la Diputació de Barcelona. Les obres contemplen l'enderroc i el desmuntatge de la coberta, així com la seva total rehabilitació, substituint-ne els elements en mal estat.  També s’adequarà la segona planta a l’accessibilitat de persones amb mobilitat reduïda i  millorar l’aprofitament dels espais de les golfes per habilitar-los com traster i arxius. A més, s’alliberarà la façana de tots els aparells d’aire condicionat que hi ha instal·lats actualment. L'empresa Cosntru-Eco-Park S.L. és l'encarregada de portar a terme els treballs que tenen un període d'execució d'uns quatre mesos.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 14.02.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^