X
Activitats Carnaval 2020
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Xerrada informativa per promoure l'ús d'energia fotovoltaica
La cita és el divendres, 6 de març, a les 19h, al Centre Cívic El Gorg


L’Ajuntament ha programat un cicle de xerrades informatives/divulgatives per tal de fomentar l’ús d’energies alternatives  que es portaran a terme entre els mesos de març i maig.

Tanmateix, en el marc dels compromisos mediambientals  del consistori santvicentí, també hi ha prevista la realització d’altres activitats com l’Eco Fira, que s’aniran concretant pròximament.

Plaques fotovoltàiques


La Regidoria de Gestió Energètica i Sostenibilitat, amb l'objectiu de fomentar alternatives energètiques respectuoses amb el medi ambient i que contribueixin a un desenvolupament més sostenible, ha facilitat la celebració de tres actes en els què els veïns i veïnes de Sant Vicenç de Montalt podran assabentar-se dels beneficis de les energies renovables domèstiques, tot resolent els dubtes que poguessin tenir.


La primera xerrada tindrà lloc el divendres, 6 de març, a les 19h al Centre Cívic El Gorg. La presentació, oberta a la ciutadania, anirà a càrrec del Col·lectiu Solar Maresme que ens informarà sobre la instal·lació d’energia fotovoltaica a les llars del nostre municipi.


Aquest sistema es basa en l’aprofitament de l’energia del sol per emmagatzemar-la i poder-la usar a l’habitatge reduint considerablement la dependència d’altres energies. Aquestes energies aconsegueixen ser més sostenibles a la llar i, més enllà dels beneficis mediambientals, els particulars que decideixin passar-se a l’energia solar tenen a Sant Vicenç de Montalt bonificacions fiscals com a incentiu.


En concret i segons les ordenances municipals, l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ofereix bonificacions del 95% sobre l'impost d’instal•lacions, construccions i obres (ICIO), i del 50% de l’impost de béns immobles (IBI) per la instal•lació  de sistemes per a l’aprofitament tèrmic o elèctric de l’energia solar.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 14.02.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^