X
Informació sobre les zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Oberta la convocatòria per a participar als XIV Jocs Florals
Convocatòria suspesa


El lliurament de premis tindrà lloc el dia 21 d’abril, a les 19 h, al Centre Cívic El Gorg en el marc de la Festa de les Lletres.

Escriptura


Fins al 30 de març es poden presentar a la Biblioteca Municipal La Muntala els treballs dels XIV Jocs Florals, l’avantasala de la XXXVII Mostra Literària del Maresme. El concurs és obert a totes les persones que visquin o treballin a Sant Vicenç de Montalt i el veredicte es farà públic a l’acte de lliurament de premis que tindrà lloc el dia 25 d’abril, a les 19 h, al Centre Cívic El Gorg en el marc de la Festa de les Lletres.

Les obres no aniran signades i portaran un lema amb el qual es distingirà l’autor o autora. Cadascuna de les modalitats de prosa i poesia consten de 6 categories: la A, de 6 a 8 anys; la B de 9 a 11 anys; la C, de 12 a 14 anys; la D, de 15 a 18 anys; la E, de 19 a 25 anys i la F, per a persones majors de 26 anys.

Tanmateix, enguany els Jocs Florals també contemplen tres premis extraordinaris per a les categories de microrelats (obres de fins a 140 caràcters), relats breus per a discapacitats intel·lectuals i al rodolí més fi.


Consulteu les bases de la convocatòria en aquest document:


Bases Jocs Florals 2020

Bases Jocs Florals 2020

Fitxer: BASES_JOCS_FLORALS_2020.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 4
Mida: 401,23 kB

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 20.02.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^