Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament organitza un taller sobre protecció de dades per a entitats i associacions
Dissabte, 21 de març, de 10 a 14, al Centre Cívic El Gorg

Taller protecció de dades

Per a fomentar la vida associativa i la participació i afavorir que les entitats puguin funcionar de manera autònoma i estable és important dedicar recursos formatius com a una eina imprescindible per a la seva millora continua.


La Regidoria de Participació Ciutadana, amb la finalitat de facilitar a les entitats i associacions de Sant Vicenç de Montalt eines que ajudin a la millora de la seva gestió i la seva activitat diària, organitza un taller gratuït sobre protecció de dades personals. La formació es farà el dissabte, 21 de març, de les 10 del matí a les 2 del migdia, al Centre Cívic El Gorg.


El taller està subvencionat per la Diputació de Barcelona i anirà a càrrec del departament de Suport Tercer Sector de Fundesplai.


Elsi les assistents a la sessió rebran formació sobre el tractament i gestió de dades personals, els drets dels afectats, els diferents nivells de protecció o els drets d’imatge. També es treballaran exemples de gestió de dades i s’obrirà un espai de dubtes i consultes.

Per participar en aquest taller cal inscripció prèvia en aquest   ENLLAÇ 

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 28.02.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^