X
Informació sobre les zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Missatge de l'alcalde, Javier Sandoval (14/03/2020)
Crisi sanitària COVID-19

Alcalde_Javier_SandovalBenvolguts veïns i veïnes de Sant Vicenç de Montalt,

Estem vivint moments d’angoixa i incertesa sobre com respondre a aquest episodi excepcional al qual ens ha portat el Coronavirus.


Amb les mesures que estem aplicant des de l’Ajuntament, sempre seguint les directrius de la Generalitat de Catalunya i del Govern d’Espanya, busquem impedir el contagi dels ciutadans per evitar que la propagació del virus causi un col·lapse del nostre sistema sanitari.


Sabem que moltes d’aquestes decisions són un contratemps per la ciutadania i el teixit comercial i empresarial, però només complint-les de manera estricta podrem aturar els contagis.


Hem de ser conscients que estem davant d’una situació greu, on el paper de cadascun de nosaltres resultarà fonamental per superar aquest enorme repte amb les menors conseqüències possibles.


Ens esperen setmanes difícils, però estem segurs que amb responsabilitat i disciplina a l’hora d’aplicar les directrius emeses per les administracions competents, aconseguirem pal·liar els efectes d’aquest virus en els nostres carrers.


Volem agrair-vos la vostra comprensió i col·laboració, i fer una crida a la calma i a la responsabilitat; a seguir totes i cadascuna de les recomanacions, i volem agrair, també, el suport dels treballadors i treballadores municipals. Hem pres decisions molt difícils en aquests dies i, creiem, que no seran les últimes, però si tots i totes anem de la mà, ho agrairem perquè l'objectiu és salvaguardar la salut de tothom.


Gràcies a tots i totes.

Javier Sandoval

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 14.03.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^