Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La Policia Local amplia els efectius per garantir la limitació de moviments


S’han incrementat les patrulles operatives amb un tercer torn de treball que donarà cobertura de reforç entre les 12 del migdia i fins a la mitja nit.

Policia LocalEl cos de la Policia Local de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha ampliat els efectius i ha reorganitzat el servei operatiu per contribuir a reduir la corba del contagi i vetllar pel compliment de la normativa que limita la circulació de les persones, tenint cada ciutadà la responsabilitat de mantenir-se en els seus domicilis, excepte per a excepcions com anar a treballar, comprar o assistir a persones majors o de mobilitat reduïda. Per això, s'han incrementat les patrulles policials pels carrers i espais públics de la localitat per garantir la limitació de moviments. D'igual manera,  supervisaran que es respectin les mesures de prevenció en l'accés a supermercats i botigues d'alimentació i productes bàsics.


Tot i així, les mesures semblen no haver arribat a tothom amb la mateixa claredat, i per això els agents recorden als vianants que han de complir les normes de confinament i de l'estat d'alarma. Unes mesures que es poden  consultar en aquest  ENLLAÇ  i l'incompliment de les quals pot comportar sancions que van dels 100 als 600.000 euros i penes de presó de fins a quatre anys.


Les mesures extraordinàries que es van començar a implementar ahir, dilluns 16 de març, al cos de la Policia Local són:

  • Es recuperenpe al servei en actiu les tres agents que es trobaven en període de formació a l’ Institut de Seguretat Pública de Catalunya, fins als seu reingrés per a continuar amb el seu període de formació.
  • A nivell de patrulles operatives, s’incrementa el servei amb un tercer torn de treball , i aquest passa a ser obligatori, donant cobertura de reforç entre les 12:00 hores del mati fins a les 00:00 h de la nit.
  • S’anul·len tots els permisos del personal destinat a patrulla operativa , i es posposen els dies de compensació  i les vacances a aquest mateix personal. 
  • S’anul·len les formacions planificades i l’assistència a cursos i seminaris.


I recordeu: Quedeu-vos a casa!

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 17.03.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^