www.svmontalt.cat


S’han incrementat les patrulles operatives amb un tercer torn de treball que donarà cobertura de reforç entre les 12 del migdia i fins a la mitja nit.

Policia Local



El cos de la Policia Local de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha ampliat els efectius i ha reorganitzat el servei operatiu per contribuir a reduir la corba del contagi i vetllar pel compliment de la normativa que limita la circulació de les persones, tenint cada ciutadà la responsabilitat de mantenir-se en els seus domicilis, excepte per a excepcions com anar a treballar, comprar o assistir a persones majors o de mobilitat reduïda. Per això, s'han incrementat les patrulles policials pels carrers i espais públics de la localitat per garantir la limitació de moviments. D'igual manera,  supervisaran que es respectin les mesures de prevenció en l'accés a supermercats i botigues d'alimentació i productes bàsics.


Tot i així, les mesures semblen no haver arribat a tothom amb la mateixa claredat, i per això els agents recorden als vianants que han de complir les normes de confinament i de l'estat d'alarma. Unes mesures que es poden  consultar en aquest  ENLLAÇ  i l'incompliment de les quals pot comportar sancions que van dels 100 als 600.000 euros i penes de presó de fins a quatre anys.


Les mesures extraordinàries que es van començar a implementar ahir, dilluns 16 de març, al cos de la Policia Local són:

  • Es recuperenpe al servei en actiu les tres agents que es trobaven en període de formació a l’ Institut de Seguretat Pública de Catalunya, fins als seu reingrés per a continuar amb el seu període de formació.
  • A nivell de patrulles operatives, s’incrementa el servei amb un tercer torn de treball , i aquest passa a ser obligatori, donant cobertura de reforç entre les 12:00 hores del mati fins a les 00:00 h de la nit.
  • S’anul·len tots els permisos del personal destinat a patrulla operativa , i es posposen els dies de compensació  i les vacances a aquest mateix personal. 
  • S’anul·len les formacions planificades i l’assistència a cursos i seminaris.


I recordeu: Quedeu-vos a casa!

Publicat el 17.03.2020