Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament impulsa la Xarxa de Solidaritat SVM per unificar el voluntariat del poble
Ens ajudes a ajudar?


L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt fa una crida a les persones i les entitats per sumar esforços i canalitzar el dispositiu de voluntariat a través de la Xarxa de Solidaritat SVM.

Inscriu-t'hi emplenant aquest  FORMULARI 


L'Ajuntament impulsa la Xarxa de Solidaritat SVM per unificar i coordinar amb la Creu Roja de Caldes d’Estrac-Sant Vicenç de Montalt el voluntariat al poble. La iniciativa es posa en marxa per organitzar les accions de voluntariat i de suport comunitari que han sorgit els darrers dies per la situació d'emergència sanitària pel coronavirus.


Les accions se centren bàsicament a donar suport per fer arribar aliments, medicaments o productes d'higiene i deixar-los al replà d'aquelles persones que pertanyen als col·lectius de major risc, com ara gent gran o persones amb patologies,  famílies monoparentals amb nens petits a càrrec...  

Les persones que vulguin participar en aquesta xarxa de voluntaris i voluntàries han d'emplenar aquest  FORMULARI , facilitant les dades de contacte i la disponibilitat.

Avís important!: Per a poder col·laborar com a voluntari/a, cal tenir entre 18 i 60 anys i no patir cap malaltia crònica, estar immunodeprimit o embarassada.


La Xarxa de Solidaritat SVM s'està desenvolupament des de la Regidoria de Benestar Social, mitjançant els Serveis Socials, amb un treball transversal que implica diverses regidories. D'aquesta manera, se centralitzen les ofertes i les demandes i s'intenta donar resposta de la manera més acurada possible.


Xarxa Solidaritat SVM

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 22.03.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^