X
Informació sobre les zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Alumnes i professors de L'Oriola continuen fent música per lluitar contra el coronavirus

EMM L'Oriola

La situació de confinament en la que ens trobem tots plegats ha capgirat de dalt a baix el nostre dia a dia. L’Escola Municipal de Música, com la resta d’equipaments educatius, culturals, esportius..., ha tancat les portes fins que l'emergència sanitària ho requereixi, però no deixen de fer activitats de tota mena per tal de practicar i compartir moments de música, des de casa, com petites vetllades musicals, mini concerts o simplement escoltar música.

Són diverses les propostes que ja ha posat en marxa el claustre de l'EMM L’Oriola amb l’objectiu de no perdre el contacte amb l’alumnat, les famílies i la ciutadania en general, mentre s’allargui el confinament.


La primera iniciativa consistia en convidar els i les alumnes a fer una gravació de vídeo o d'àudio i enviar-la al correu electrònic de l’escola. Els arxius que han anat rebent s’han distribuït entre el professorat corresponent i cada professor/a fa el retorn amb els comentaris sobre la interpretació amb alguns suggeriments. També s’estan fent sessions per skype o hangout.


Una altra proposta és un concurs d'interpretació i un de composició per als alumnes del centre d'entre 8 i 18 anys per tal de seguir fomentant la pràctica instrumental i creativa dels alumnes. Hi haurà un premi pel guanyador de cada categoria que consistirà en el lliurament d'un ukelele comprat per la Regidoria d’Ensenyament per a l'ocasió i, que si és possible i el confinament o permet, es lliurarà en la celebració del concert final d'alumnes o dintre de qualsevol dels actes públics que programi l'escola.

Amb aquestes activitats, l'EMM L’Oriola no pretén suplir les classes setmanals, el que es persegueix és que el fet musical, el plaer de fer i sentir la música no s'acabi aquests dies per culpa del coronavirus. Entre tots i totes, podem fer més bonics els dies d'espera perquè tot torni a la normalitat.
 


Podeu consultar les bases del 1r Concurs d'Interpretació i Composició en aquest document:

Concurs interpretació i composició

Concurs interpretació i composició

Fitxer: 1r_Concurs_d_Interpretacio__769__i_composicio__769_.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 40,53 kB

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 07.04.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^