Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Ja es poden tramitar els ajuts per a autònoms i microempreses del sector turístic per pal·liar els efectes de la COVID-19


La Generalitat de Catalunya ha dotat aquesta línia amb un pressupost de 3,5 milions d’euros.

Curs comptabilitat i fiscalitat

A partir d’avui, dijous 16 d’abril,  ja es poden sol·licitar a través del Canal Empresa, els ajuts destinats a professionals i microempreses del sector turístic, afectades per la situació de crisi ocasionada pel COVID-19, per a reprendre l'activitat un cop passat l'estat d'alarma.


Es tracta d’un ajut de 2.500 euros en un únic pagament destinat a establiments turístics d’allotjament, guies de turisme habilitats, empreses turístiques de mediació, agències de viatge, DMC, OPC, establiments i activitats d’interès turístic... amb un màxim de cinc treballadors i fins a un màxim de 500.000€ de volum anual de facturació. Aquests ajuts són compatibles amb qualsevol altre que pugui correspondre a excepció d’aquells que derivin o tinguin causa en el tancament definitiu de l‘activitat.


El Departament d’Empresa i Coneixement ha posat a disposició del teixit econòmic el Canal Empresa, des d’on es poden realitzar consultes.

Per altra banda, també s’ha activitat un web específic sobre la COVID-19 que s'actualitza diàriament amb informació d’interès dirigida als professionals del sector turístic (protocols, comunicats, preguntes freqüents…).Tanmateix, l’Ajuntament també ha reforçat els serveis de suport a les empreses, comerços i autònoms davant els efectes del COVID-19. Trobareu la informació en aquest  ENLLAÇ 


Suport teixit productiu

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 16.04.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^