X
Informació sobre les zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Sant Vicenç ofereix un servei de suport emocional i orientació psicològica a la població


L’Ajuntament posa en marxa un nou servei per orientar i acompanyar la ciutadania en la gestió d'alteracions temporals ocasionades per la crisi sanitària.

La situació actual ha tensionat al conjunt de la població. Són moments complicats i hi ha persones que poden patir episodis puntuals d’angoixa, neguit, por o intranquil·litat. L’Ajuntament de Sant Vicenç´de Montalt és conscient d’aquest fet, i ha posat els mitjans necessaris perquè totes les persones que ho necessitin puguin rebre suport emocional i psicològic.


En aquest sentit, des de la Regidoria de Benestar Social i amb la coordinació dels Serveis socials es continua prestant el servei de suport psicològic- orientació, valoració, informació i tractament- a les famílies del municipi que es troben amb dificultats en diferents moments de la seva vida. De la mateixa manera, el personal de Serveis socials està fent un acurat seguiment telefònic de suport i acompanyament a les persones grans del poble.


Tanmateix, el consistori  vol donar tot el suport que tingui a l’abast per acompanyar a qui ho necessiti i, entre totes i tots, fer pinya per sortir-nos el millor possible d’aquesta crisi sanitària. Hi ho fa activant una nova línia de suport emocional i orientació psicològica destinada a persones que davant aquesta conjuntura poden necessitar orientació i acompanyament per a gestionar alteracions emocionals. De manera que, si ho necessiten seran ateses per en Joan Rabat, psicòleg  (número de col·legiat 13.381). 


Les persones interessades poden sol·licitar aquest servei telefonant al número 93 791 05 11, de dilluns a divendres en horari de 9 a 14 hores.


A més a més, el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC) ofereix suport psicològic per a totes les persones que ho necessitin, tan a professionals de la salut com a la ciutadania en general.  


Trobareu tota la informació en aquest  ENLLAÇ 


Suport emocional i psicològic

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 16.04.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^