X
Informació sobre les zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Des d'aquest dilluns les farmàcies repartiran mascaretes amb la targeta sanitària


Es demana civisme a la ciutadana, anar-hi esglaonadament i evitar aglomeracions.

Mascaretes Salut


A partir del dilluns 20 d’abril, les farmàcies començaran a dispensar de forma gratuïta les mascaretes a les persones que portin la seva targeta sanitària (TSI), i per tant, que tinguin un codi d'identificació personal (CIP) o un codi del Sistema Nacional de Salut (codi SNS), siguin de Catalunya o d'altres comunitats autònomes, mutualistes públics o privats, sense cap mena de restricció.

 • Presentant la targeta sanitària, els ciutadans que ho necessitin podran recollir a les farmàcies una mascareta sanitària de teixit de 3 capes.
 • La primera serà gratuïta i les següents costaran 0,76 € preu fixat per a la campanya per part del Departament de Salut.
 • Inicialment, cada persona podrà recollir una mascareta. Segons l’estoc disponible, s’anirà ampliant, amb un màxim de dues en cada lliurament.


IMPORTANT!!!

 • No trenqueu el confinament per anar a buscar-les
 • Doneu prioritat a qui realment les necessita:
  • Persones vulnerables.
  • Persones laboralment actives.
  • Persones vulnerables que no puguin evitar sortir de casa.
  • Resta de la població.

Les persones grans i col·lectius més vulnerables que la necessitin poden demanar a algun familiar o veí que els la reculli amb la tarja sanitària.

Quan es vagi a buscar la mascareta, tant a dins com a fora de les farmàcies s'haurà de mantenir la distància de seguretat que s'aplica als establiments amb autorització d'obertura en l'actual estat d'alarma sanitària.

Recordeu: la mascareta no substitueix les principals mesures higièniques com són el rentat de mans o tapar-se la boca i el nas amb la cara interna del colze o amb mocadors d'un sol ús, ni les mesures de distanciament social.


Mascaretes Salut

Mascaretes Salut

Fitxer: mascaretes_salut.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 330,51 kB

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 19.04.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^