Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Nou servei gratuït d'assessorament en màrqueting digital per a les empreses i els comerços del municipi


Marquèting digital

En l’actual context de crisi sanitària, social i econòmica, les regidories de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme treballen per facilitar eines al teixit productiu local que s’està veient afectat per les restriccions de l’estat d’alarma. L’objectiu és ajudar les empreses i els comerços del municipi a millorar la seva estratègia comercial a Internet en uns moments en els quals s’ha fet evident la necessitat de buscar solucions digitals efectives que s’adaptin a l’actual situació de confinament.

En aquest sentit, l’Ajuntament de la mà de l’empresa MilimetricMKT, de la santvicentina Georgina Dalmau,  posa en marxa un nou servei gratuït de diagnòstic i orientació per a la millora del posicionament i les estratègies comercials de les empreses i comerços de Sant Vicenç de Montalt.


Per accedir al servei cal emplenar aquest FORMULARI.


Posteriorment, MilimetricMKT acordarà per correu electrònic una data per fer una videotrucada (d’una hora aproximadament) amb les persones interessades, que servirà per realitzar un diagnòstic de la situació actual de la web, les xarxes i les estratègies comercials de l’empresa i /o comerç, i, finalment es facilitaran un seguit de recomanacions perquè puguin millorar resultats.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 22.04.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^