X
Informació sobre les zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament distribueix mascaretes per a tots els nens i nenes d'entre 2 i 14 anys de Sant Vicenç

La mesura pretén que, un cop aixecat parcialment el seu confinament,  els més petits puguin sortir al carrer amb les màximes garanties de seguretat.

Mascaretes infantilsL’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt va començar a distribuir el passat divendres 24 d’abril, i ho seguirà fent durant aquesta setmana, un total de 956 mascaretes infantils. El repartiment l’està realitzant Correus, domicili a domicili, i a cost zero. Els destinataris són els nens i nenes del municipi d’edats compreses entre els 2 i els 14 anys. Aquesta mesura té per objectiu que tots els infants que ho desitgin puguin sortir al carrer amb els seus pares, mares o tutors, en virtut de l’aixecament parcial del confinament que ha aprovat el govern espanyol.


La intenció és que cap nen o nena es quedi a casa per no disposar d’una mascareta. Cada infant rebrà un sobre la mascareta reutilitzable de cotó orgànic (pot resistir fins a 6 rentats) i les instruccions d’ús.


Alhora, el consistori continuarà vetllant perquè aquesta sortida al carrer després d’un llarg confinament es produeixi amb les màximes garanties de seguretat possibles per als més joves de cada casa. En aquest sentit, destacar que el primer dia que els menors de catorze anys van poder sortir a passejar o a jugar al carrer ha esdevingut un exercici de responsabilitat de les famílies. Els carrers del poble, el passeig marítim, la platja, el parc dels Germans Gabrielistes... van tornar a sentir per unes hores les veus, les rialles i els jocs dels més petits de cada casa.  Només es van registrar incidències a la platja, on la Policia Local va detectar que 3 famílies s’hi estaven banyant.

Recordem els nens i nenes menors de 14 anys poden realitzar passejos d’una hora, a no més d’un quilòmetre de distància, acompanyats d’un adult i poden portar joguines com patinets, bicicletes o pilotes de futbol, però sense compartir-les. En aquestes sortides s’hauran de mantenir les mesures bàsiques de prevenció, com ara assegurar la distància interpersonal d’entre 1 i 2 metres i garantir la màxima higiene amb rentat de mans en tornar a casa.


El consistori agraeix la col·laboració de Correus que, mitjançant el seu personal, està repartint les mascaretes als domicilis dels nens i nenes sense repercutir el cost a l'Ajuntament.Mascaretes infantils

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 27.04.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^