Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament s'adhereix al servei de formació digital per a emprenedors Digiemprèn


Digiempren


L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt s'ha adherit al servei Digiemprèn, un web de formació digital, impulsat per la Diputació de Barcelona, que ofereix formació gratuïta en línia de temes relacionats amb el comerç digital.


El web està adreçat a comerciants o serveis que disposen d'un comerç físic i es plantegen obrir-ne un de digital, o bé a dissenyadors o productors d'articles de consum interessats a disposar d'un canal de venda online. En aquest sentit, la plataforma té com a objectiu facilitar a aquests emprenedors eines i recursos per desenvolupar els seus projectes.


A Digiemprèn, a més dels materials que ofereixen els cursos tradicionals, els usuaris disposen de vídeos, lectures i fòrums mitjançant els quals poden interactuar amb professors i altres alumnes amb qui intercanviar dubtes i opinions.


Un altre avantatge que proporciona aquesta formació és que els usuaris poden fer-la al seu ritme, sense presses.La inscripció a les diferents activitats formatives s'ha de tramitar a través de la mateixa web de DIGIEMPREN.


Digiempren

Digiempren

Fitxer: DIGIEMPREN.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 588,42 kB

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 27.04.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^