X
Informació sobre les zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Informació sobre el descompte del 15% que ofereix EndesaOferta Endesa


L'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor (OMIC), en relació a la campanya 15% Endesa i per esvair confusions, us fa un seguit d'observacions sobre les condicions generals de l'oferta:

L'apunt més important és que la promoció la fa Endesa Energia SA, que és la companyia que ofereix el preu de mercat lliure, mentre que la majoria de famílies són clients d'Endesa XXI, que aplica el preu del mercat regulat (PVPC). El preu en el mercat lliure actualment és més car. Per tant, acceptant aquest descompte del 15% el client estarà passant al mercat lliure i el descompte no servirà per res. A més, ja haurà canviat del mercat regulat al voluntari per la resta de l'any, i estarà pagant un preu variable i segurament més alt, a més de no poder gaudir del bo social, entre altres beneficis.

La promoció està dirigida a persones físiques majors de 18 anys que tinguin en vigor un contracte de llum amb Endesa la potència contractada de la qual sigui de 10 kW. No es demana cap requisit econòmic, però si estar al corrent de pagament i haver-se donat d'alta en aquest web. L'incentiu consisteix en el descompte comercial del 15% de l'energia de llum consumida durant el mes d'abril i del mes de maig de 2020. Per tant no inclou el concepte potencia (normalment la meitat de la factura és la part de potència).

El descompte s'aplicarà en la primera factura generada, segons cicle de facturació, a partir de l'1 de juny de 2020.

Recordar que des de l'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor es poden tramitar, de forma gratuïta, consultes, queixes o reclamacions i, que són remeses a la Diputació de Barcelona, per tal que puguin seguir el seu curs. Hi podeu contactar a través de l'adreça oficines@svmontalt.cat

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 29.04.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^