X
Informació sobre les zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Podeu presentar les vostres imatges al 13è Concurs de Fotografia fins al dia 29 de maig
Ampliat el termini de presentació de fotos!AVÍS: Si a les fotografies hi apareixen persones identificables, caldrà disposar del seu consentiment per escrit. 

Autorització dret imatge adults

Autorització dret imatge menorsCàmera de fotos


El concurs de fotografia 'Un tastet de Sant Vicenç' arriba a la seva tretzena edició amb  un canvi important motivat per la pandèmia global pel COVID-19.  Enguany, les fotos s'hauran de lliurar per via telemàtica emplenant aquest FORMULARI


El certamen és obert a tothom que hi vulgui participar i la temàtica tot i ser lliure ha de girar a l’entorn de Sant Vicenç de Montalt. Cada participant pot presentar com a màxim 3 obres, en blanc i negre o color, no publicades amb anterioritat ni premiades en cap altre concurs.


IMPORTANT: En cas que un/a participant presenti més d'una imatge a concurs, haurà d'emplenar un formulari per a cada fotografia.


El certamen està dotat amb 200 euros per a la fotografia guanyadora, 100 euros per a la segona i 75 per a la tercera. També hi haurà un premi de 100 euros per al millor autor/a santvicentí/na.


Les obres a concurs s’hauran de presentar del 22 d'abril al 22 de maig. ATENCIÓ: TERMINI AMPLIAT FINS AL 29 DE MAIG!

El veredicte del jurat es farà públic a travès del web municipal i les xarxes socials. El lliurament de premis dependrà de l'evolució de la crisi saniàia.


Les imatges premiades i les finalistes serviran de base per a la realització del calendari SVM 2021 que l’Ajuntament farà arribar a totes les llars del municipi a finals d’any.


Podeu consultar  les bases del concurs en aquest document:Bases Concurs Fotos 2020

Bases Concurs Fotos  2020

Fitxer: BASES_13e_CONCURS_FOTOS_2020.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 565,34 kB

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 17.04.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^