Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Reobre la deixalleria de les 3 Viles per als veïns
La mesura es completarà amb la recuperació de les  visites de la deixalleria mòbilEl servei de recollida d'andromines es reprendrà el proper dilluns 11 de maig.Deixalleria 3 Viles


La deixalleria mancomunada de les 3 Viles tornarà a donar servei a partir de dimarts 5 de maig, en horari habitual d'estiu, als veïns Sant Vicenç, Sant Andreu de Llavaneres i Caldes d'Estrac. La instal·lació es va haver de tancar el passat 19 de març a causa de l'estat d'alarma i es va reobrir parcialment, per a l'ús de professionals i empreses, el passat 16 d'abril. Tots aquests moviments han estat sempre d'acord amb les recomanacions de l'Agència de Residus de Catalunya de la Generalitat. D'altra banda, a partir del dilluns 11 de maig es reactivarà el servei de recollida de mobles, electrodomèstics i restes de jardineria al municipi.


Per a la reobertura de la deixalleria, s'aplicaran els protocols per donar compliment a les mesures sanitàries pel control de la pandèmia de la Covid-19. Una de les restriccions serà el control d'accés: s'hi permetrà un màxim de tres usuaris aportant residus dins de la instal·lació al mateix temps.


Horari d'estiu de la deixalleria

  • Dimarts a dissabte de 9 a 13h i de 17 a 20h
  • Diumenges de 9 a 14h


DEIXALLERIA MÒBIL

Dijous 7 de maig, també tornarà a estar operativa la deixalleria mòbil de les 3 Viles. La trobareu els dijous al matí, de 10 a 13.30h, al parc del Terral, i a la tarda, de 16 a 19, al pàrquing del Camp Municipal de Futbol Toni Buch. Els dissabtes s’instal·la a Can Boada, de 10 a 13.30h.

Aquest són els diferents materials que podeu portar a la instal·lació mòbil: petits electrodomèstics, medicaments, olis, piles, bateries, petits voluminosos, pintures, dissolvents, material informàtic, fluorescents, bombetes, materials tèxtils i radiografies.


RECOLLIDA d’ANDRÒMINES

D'altra banda, a partir de dilluns 11 de maig es tornarà a posar en marxa el servei de recollida de mobles (gratuït) i electrodomèstics i restes de jardineria (previ pagament) al municipi. En aquest cas, es recorda que és obligatori trucar prèviament al telèfon de l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania per establir dia i hora de recollida.

Passos a seguir:

  • Trucar al telèfon 93 791 05 11 de dilluns a divendres -laborables- de 9 a 14h
  • Facilitar nom, cognoms i adreça, per determinar dia i hora de recollida
  • Avançar quins mobles volem que ens recullin
  • Els mobles o estris s'han de deixar al carrer, el dia i l'hora convinguts telefònicament
  • Si no es pot esperar aquest termini, cal portar els mobles vells a la deixalleria


MINIDEIXALLERIES

Al municipi hi ha instal·lades 2 minideixalleries urbanes que trobareu al carrer Montseny, a tocar del supermercat Sorli, i a l'entrada del pàrquing de la zona esportiva.

S’hi poden reciclar petits residus especials d'ús domèstic com cd’s i dvd’s, cartutxos de tinta, aparells elèctrics i electrònics petits, piles i bateries i també bombetes led i de baix consum.


Sancions: L'abandonament de mobles i altres voluminosos a la via pública pot ser motiu de sanció de fins a 3.000 euros.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 04.05.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^