Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La Brigada municipal torna a funcionar al 100 %


L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha intensificat les feines de neteja i també ha reprès les tasques de manteniment de les zones verdes del municipi.

Brigada jarnideria


Degut a l’ús més intensiu de la via publica que s'està fent amb el procés de desconfinament gradual, des d’aquesta setmana la Brigada municipal torna a funcionar al 100%, tal com funcionaven abans de l'inici de l'epidèmia, amb totes les mesures de seguretat necessàries per protegir els treballadors i treballadores. Recordar que des del passat 16 de març, el personal de la Brigada venia treballant en dos torns i dedicava tots els seus esforços a les feines de desinfecció de la via pública.

Com que hi ha més gent que surt a passejar, fer esport, comprar i treballar, els carrers s'embruten més i, per tant, necessiten més neteja. Així, a partir d’avui, a banda de les tasques de desinfecció, s’intensifiquen les feines de neteja, i també es recupera el servei de manteniment dels parcs i jardins amb l’objectiu que estiguin nets i que tothom en torni a gaudir un cop acabi el confinament.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 11.05.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^