Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Es reprèn el servei de recollida de mobles vells i andròmines

Recollida mobles


A partir d’avui dilluns 11 de maig es reprèn el servei de recollida de mobles i andròmines. La sol·licitud del servei es realitza de la forma habitual, tot i que es demana a la ciutadania que valori la necessitat i urgència de la petició.

Per sol·licitar el servei de recollida de mobles vells i andròmines, cal trucar al 93 791 05 11, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores, i indicar nom i cognoms, adreça i lloc on es deixa el moble, un número de telèfon de contacte, i el material que es vol retirar.

Les recollides, prèviament sol·licitades, es fan habitualment els dilluns, dimecres i divendres al matí. Recordem que el volum màxim que es recull d’una vegada és d’1m3.


Condicions del servei

  • El mobles vells es retiren sense cap cost, i pels electrodomèstics i les restes de jardinera cal abonant una taxa mínima de 10 euros segons la mida i/o quantitat.
  • No són objecte de recollida domiciliaria: runes, paper, envasos o vidre, vehicles, pneumàtics, bidons d’oli o roba. Alguns d’aquests residus s’han d’eliminar mitjançant els contenidors corresponents de recollida selectiva i en el cas dels residus que només poden anar a la deixalleria. Us recordem que tant la deixalleria fixa com la mòbil de les 3 Viles ja tornen a estar operatives.
  • El material de retirada concertat s’ha de deixar al carrer, davant de l’adreça facilitada a primera hora del dia de la recollida.
  • En el cas que el volum de material sigui superior a 1m3, el servei s’ha de sol·licitar de forma fraccionada en dies diferents.
  • Cal tenir en compte que qualsevol material deixat a la via pública sense autorització o sense preservar els requisits indicats pot ser considerat abocament il·legal.
OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 11.05.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^