Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament de Sant Vicenç posa a punt la platja per a la nova temporada


Ja han començat els treballs per reparar i millorar la platja malmesa pel temporal Glòria i per implementar tots els mecanismes de prevenció i control que siguin necessaris per garantir-ne una estada segura quan se'n pugui fer un ús social de l'espai.


Adequació platja


L’Ajuntament de Sant vicenç de Montalt ja ha començat a treballar per preparar la temporada de bany. Des de les àrees de Medi Ambient, Obres i Serveis, Sanitat i Salut Pública i Secretària s’està treballant de valent per reparar i millorar la platja malmesa pel temporal Glòria i per aplicar les mesures necessàries que garanteixin un ús social d’acord amb les condicions derivades de la COVID-19.

La platja s’adaptarà als requeriments de les autoritats sanitàries per protegir la salut dels veïns i veïnes del poble i dels visitants. I al mateix temps, es prepararan tots els dispositius i serveis necessaris per a l'ús recreatiu.

El pla de desescalada indica que l’ús obert de les platges no és permetrà fins a la Fase 3, i sempre en condicions de seguretat i distància social. Aixó vol dir que s’haurà d’esperar, com a mínim, fins al 8 de juny, per donar el tret de sortida a la campanya d’estiu.

Actualment, encara immersos en la Fase 0, només es permet l’accés a la platja de Sant Vicenç per passejar, sempre que això no impliqui un desplaçament de més d’un quilòmetre, o bé per practicar esports individuals, inclosos nàutics, dins del terme municipal. No es permet l’accés a les àrees de joc ni als circuits esportius. Tampoc prendre el sol ni el bany recreatiu.

La preparació de la temporada d’estiu s’anirà adaptant a l’evolució de la pandèmia i les conseqüents instruccions de les autoritats sanitàries amb l’objectiu implementar tots els mecanismes de prevenció i control que siguin necessaris per garantir una estada segura a la platja de Sant Vicenç.


Adequació platja

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 14.05.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^