Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Nova pujada de l'atur durant l'abril

Dades atur


Sant Vicenç de Montalt registra 246 persones aturades al mes d'abril segons les dades fetes públiques per l'Observatori del Consell Comarcal del Maresme. Són 13 persones aturades més que el mes anterior, és a dir, un augment del 5,58 % respecte al març. Si comparem les xifres amb les del mes d'abril de l'any passat, l'augment és de 39  persones, és a dir, un 18,84% més.

Amb l'actualització de dades, la taxa d'atur santvicentina se situa en el 10,10%.

Al conjunt de la comarca, tots els municipis registren increments en la xifra de persones desocupades. Les oficines d'ocupació comptabilitzen 29.017 persones sense feina,  2,802 més que el mes anterior. La realitat, tant i com recull el Report d'Atur elaborat per l'Observatori de Desenvolupament Local, és encara més crua del que marquen les xifres tota vegada que aquestes no recullen el volum de treballadores i treballadors afectats per un ERTE.


Podeu ampliar aquesta informació, en aquest  ENLLAÇ DADES ERTOS

les dades actualitzades a 12 de maig de presentació d’Expedients de Regulació Temporal d’Ocupació (ERTO) al Maresme indiquen que a la comarca s’han presentat un total de 5.164 expedients afectant 30.644 persones.

Tal i com recull l’Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal del Maresme en l’anàlisi fet a partir de les dades publicades pel Departament de Treball, afers socials i famílies de la Generalitat, a la darrera setmana s’observa un alentiment en la presentació d’expedients de regulació temporal d’ocupació. Tot i això, en els darrers 7 dies s’han comptabilitzats 41 ERTOS més a la comarca. El comerç a l’engròs i al detall i l’hostaleria són les activitats econòmiques més perjudicades.

Podeu ampliar aquesta informació, en aquest  ENLLAÇ

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 15.05.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^