X
Informació sobre les zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Volem gravar un vídeo per celebrar el Dia Internacional de l'Orgull LGTBI. T'hi apuntes?

Orgull LGTBI


Aquest proper 28 de juny es commemora el Dia Internacional de l'Orgull LGTBI. Un dia que, enguany, se celebrarà de forma intensa però en format virtual des de casa,  a causa de la crisi sanitària de la Covid-19.

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, mitjançant les regidories d’Igualtat i Participació Ciutadana, està treballant en el programa d’activitats que inclourà l’elaboració d’un vídeo i un concert de tres cantautores en streaming, que es compartiran el 28 de juny a les xarxes socials municipals amb l’etiqueta #lgtbisvmontalt

En aquest sentit, l’Ajuntament fa una crida a la ciutadania i a les entitats locals a participar en l’elaboració del vídeo. L’objectiu és mostrar el reconeixement i suport col·lectiu a totes les persones que han estat perseguides o que han patit discriminació o violència per llur identitat o orientació sexuals, i condemnar totes les actituds de rebuig, de prejudici i d'hostilitat contra lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals.

Si voleu participar en el vídeo, us hi podeu inscriure a través d’ aquest  FORMULARI . Teniu temps fins el proper 5 de juny.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 18.05.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^