X
Abonaments Piscina Municipal
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Les mascaretes, obligatòries a partir de demà


Són obligatòries a partir d'aquest dijous 21 de maig per a totes les persones majors de 6 anys en espais públics, oberts o tancats, sempre que no es pugui mantenir la distància de 2 metres de seguretat.

Aquest dijous entra en vigor l'ús obligatori de mascaretes als espais públics. S'haurà de portar la mascareta en espais públics, tant tancats com oberts, sempre que no es puguin garantir els 2 metres de distància de seguretat. Queden exclosos els menors de 6 anys tot i que es recomana per a infants entre 3 i 5 anys.

Dilluns el govern espanyol va anunciar que serien obligatòries, i aquest dimecres se n'han publicat els detalls al Butlletí Oficial de l'Estat 

L'ús de mascareta serà obligatori a la via pública, en espais a l'aire lliure i en qualsevol espai tancat d'ús públic o que es trobi obert al públic, sempre que no sigui possible mantenir una distància de seguretat interpersonal d'almenys de 2 metres.

Tot i que l'obligatorietat de portar mascareta és per als majors de 6 anys, es recomana que els menors amb edats entre 3 i 5 anys també en portin.

Queden eximides d'aquesta obligatorietat aquelles persones amb dificultat respiratòria que pugui agreujar-se pel seu ús o que ho tinguin contraindicat per raó de salut, discapacitat o dependència. Tampoc cal dur mascareta en el desenvolupament d'activitats que, per la seva pròpia naturalesa, resulti incompatible el seu ús i per causa de força major o situació de necessitat.  En aquests casos caldrà justificar-ho.

Des de l’Ajuntament fem una crida a la responsabilitat: Jo et protegeixo, tu em protegeixes!


Ús mascaretes obligatori

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 20.05.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^