X
Suport persones vulnerables
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Agenda
Dimarts, 20 de maig de 2008  -  10 h matí
Exposició: Gradua't en Energia
Oberta fins al 21 de maig

Exposició sobre energiaDel 28 d´abril al 21 de maig, el Centre Cívic El Gorg acollirà l´exposició Gradua´t en Energia. Es tracta d´una mostra itinerant realitzada per la Diputació de Barcelona amb l´objectiu de conscienciar la ciutadania de la necessitat urgent de fer un ús racional de l´energia.
 
Gradua´t en Energia és una exposició multimèdia, amena i entretinguda, que, a través de la simulació d´un concurs televisiu, ens permet adquirir coneixements sobre les implicacions que té l´ús quotidià de l´energia per al medi ambient, la manera d´estalviar electricitat a casa, o sobre com podem reduir les emissions de gasos d´efecte hivernacle, que generem en els nostres desplaçaments, i que són la causa principal del canvi climàtic.


Però, l´exposició, que està adreçada al públic en general,  va més enllà i exposa també les solucions: les energies renovables (la solar, l'eòlica, la biomassa, etc.), l'eficiència energètica (en els edificis, en la manera de moure'ns i de conduir, etc.), els instruments que tenen els ajuntaments (com ara les agències d'energia o les empreses locals d'energia), i per acabar, en tots els gestos que podem fer cadascú de nosaltres en la nostra quotidianitat.

HORARIS

De dilluns a divendres: de 10.00 a 22.00h
Dissabtes i diumenges: d'11.00 a 14.00h i de 16.00 a 20.00h
Festius que no s'escaiguin en diumenge: tancat

Lloc: Centre Cívic El Gorg
Durada: Del 28 d'abril al 21 de maig
Ho organitza: Regidoria de Medi Ambient en col·laboració amb la Diputació de Barcelona
Preu: Gratuït
Tipus d'acte: Exposició
OAC DE L'AJUNTAMENT
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^