X
Suport persones vulnerables
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Inscripcions obertes per a un Curs de Blender
El curs intensiu d´iniciació a Blender es farà el darrer cap de setmana d´abril, els dies 26 i 27, en horari de matí i tarda. Les Inscripcions són obertes i podeu fer-les al Cau Jove (Av. Verge de Montserrat, s/n). Per a més informació: 93 791 34 79 (Pedro Salguero)
Si us interessa el món de la creació en 3D, amb aquest curs intensiu d´iniciació a Blender, que engeguen conjuntament les regidories de Joventut i de Noves Tecnologies, podreu familiaritzar-vos amb l´interfaç del programa, aprendre a utilitzar el sistema de finestres, modelar i crear objectes tridimensional i fins i tot realitzar els vostres propis projectes.

Blender és un programa multiplataforma, lliure i gratuït, dedicat especialment al modelatge i creació de gràfics tridimensionals. Aquest programa treballa amb el seu propi tipus de fitxers: els .blend. No obstant pot importar i exportar fitxers de més de 23 formats diferents. Això us permetrà utilitzar les creacions de Blender en qualsevol projecte que requereixi 3D. Les possibilitats de creació 3D són infinites  i no us resultarà gens difícil aconseguir resultats molts vistosos.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 31.03.2008
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^